Ipari, utcai és adminisztratív LED megvilágítás

A megvilágítási-cserébe fektetett beruházás, új lehetőségeket kínál a LED-ek használatában, valamint azok jelentős hozzájárulását az energetikai- és pénzügyi megtakarításokhoz.

Biztosítjuk a LED megvilágítás legmodernebb megoldásait az ipari vagy adminisztratív épületekben, ill. komplex megvalósításokat is.

Az innovatív LED-világítás előnyei

  • a villamosenergia-felvétel jelentős csökkenése - alacsony fogyasztás
  • a vizuális kényelem és a megvilágítás egységének növelése
  • hosszú élettartamú LED lámpák
  • alacsony üzemi hőmérséklet, akár -40°C-ig
  • a villamosenergia-termelésből származó CO2-kibocsátás csökkentése
  • a világítási rendszer élettartamának meghosszabbítása és a karbantartási költségek minimalizálása
  • azonnali teljes fényintenzitás
  • UV sugárzás nélküli

LED ipari megvilágítás

A LED ipari lámpatestek gazdaságos és kényelmes megvilágítást biztosítanak a termek, tárolók, benzinkutak, bevásárlóközpontok és sportpályák számára.

Ezen termékek megfelelő megoldást jelentenek mindenhol, ahol nagy fényáramra és jó fényminőségre van szükség. Mivel ezek a lámpatestek nagyobb magasságban kerülnek felszerelésre, tagadhatatlan előnyük a karbantartás nélküli működés és a magas energiatakarékosság. Ezenkívül azonnali felfutással rendelkeznek a teljes fénykibocsátáshoz, és ismételt bekapcsolás esetén (pl. áramkimaradás után) azonnali megvilágítást nyújtanak. Ez kiküszöböli az orientációs biztonsági-megvilágítás szükségességét.

A hagyományos alternatívákhoz - kisülőlámpákhoz képest - a LED ipari megvilágítás 80%-ot takaríthat meg. Extra megtakarítás érhető el a lámpatestek karbantartás nélküli működésének köszönhetően is.

A fényintenzitás, a világos szín és a színvisszaadás minősége közvetlen befolyásolja a munka teljesítményét.

A megvilágítás, különösen a feldolgozóiparban, az egyik legfontosabb tényező. A fehér fény intenzitásnövelése javítja figyelmet, a biztonságot, a produktivitást és csökkenti a gyártás vagy a munka hibaarányát.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és egy egyedi LED megvilágítási tervet – árajánlatot készítünk elő önnek, amely tartalmazza az üzemeltetési költségek összehasonlítását, a megtakarítások és megtérülések mértékét, valamint egy teljesen ingyenes megvilágítási-műszaki projektet. 

LED világítás irodaházakhoz, kereskedelmi helyiségekhez, termékvilágítás

Az adminisztratív és irodai helyiségek LED-világításának megfelelő kialakítása, típusa és jellege közvetlen befolyásolja a kényelmet és a munkavégzést. Hozzájárul a vállalat modern imázsához és olyan modern vállalat benyomását kelti, amely hangsúlyozza alkalmazottai munkaterületeinek minőségét, s egyaránt környezetbarát.


A LED-világításra épülő modern megoldások az energia akár 40%-át is megtakarítják, és jelentősen csökkentik a karbantartási költségeket. Megvalósítjuk az irodai megvilágítás megtervezését és 3D-s megjelenítését, LED-technológiával. Kidolgozhatunk egy 3D megjelenítésen alapuló projektet, amely közelebb hozza a tervező elképzelését az ügyfélhez. Különböző típusú LED lámpákat használhatunk, hogy kellemes és zavartalan megvilágítást teremtsünk a helyiségben.

LED utcai megvilágítás

Az energiatakarékos LED utcai lámpák használatával jelentős megtakarításokat érhet el az utcák, utak, lakóövezetek, parkok, kerékpárutak, járdák, nyilvános vagy magánparkolók, ipari és kereskedelmi területek megvilágításában.  

A közvilágításhoz használt LED lámpatesteink a kiváló minőség egyedülálló kombinációját nyújtják, tökéletes lencsékkel rendelkeznek a fény terjesztéséhez, s ezáltal biztosítják annak tökéletes egységességét. A LED lámpatesteink összes elektromos alkatrészének élettartama eléri az 50 000 - 100 000 órát (a lámpatest típusától függően), ami több mint 20 éves világítást jelent, 50-90%-os megtakarítással az energia- és fenntartási költségekben.


Minden LED utcai lámpa teljesen karbantartásmentes és a várható élettartama alatt semmilyen módon nem kell beavatkoznia a lámpatestekbe. Az egyes termékek árait egy adott projektre egyedileg állapítják meg.


Vegye fel velünk a kapcsolatot s igényeljen árajánlatot most.

A partnere az energiahatékonyság és a gépgyártás területén

500

+

Kivitelezett építési projekt

50

+

MWp megvalósított napelem telepítés

1500

+

Telepített LED utcai lámpa

Írjon nekünk – a rendelkezésére állunk

Egyetértek a feldolgozással személyes adatok