A 3 Energy, s.r.o. társaság 2009-ben alakult és a nagyszabású építkezési befektetési projektek megoldásaira ill. az energiagazdálkodás szegmenseire összpontosít.

Vállalkozásunk elindításakor, a társaság főleg a fotovoltaikus erőművek kiépítésére és a LED-technológiára, a magán- és közszféra területén összpontosított, majd a portfólióját az alacsony energiaigényű épületek tervezésével és építésével bővítette.

A jelenlegi termék- és szolgáltatás-portfóliónk az ügyfelek igényein alapul, amelyet a komplexitás, professzionalizmus és a színvonalon felüli minőség jellemez a következő területeken is

  •  Építőipar
  •  Energetika
  •  Megújuló energiaforrások
  • Technológiamanagement, mérések és fogyasztás monitoring
  •  Energetikai szolgáltatások

Teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára - az optimális megoldás javaslataitól, a tervezési munkákon át a kulcsrakész kivitelezésig, a hosszú távú minőségi garanciájával.

A szolgáltatások mellett nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítést kínálunk a következő területeken: LED-technológia, alkatrészek a fotovoltaikus erőművek kivitelezéséhez, vízmelegítés, az elektromos fűtéshez szükséges berendezések és különböző egyéb termékek.

A megszerzett ismeretek biztosítják az ügyfeleink elégedettségét, a vásárlás és a projektek kivitelezése során. A tisztességes és őszinte hozzáállás a munkához és partnereinkhez, megnyitja a siker kapuit és örömünkre szolgál, ha erről önmaga is meggyőződik. Hisszük, hogy megtalálja bennünk a megfelelő partnert, s ezáltal csatlakozik elégedett ügyfeleink közé.

Tanúsítványok

A 3 Energy s.r.o. vállalat erőfeszítései a folyamatos fejlődés elérése érdekében, az ISO 9001, ISO 14001, ISO 37001 és az OHSAS 18001 nemzetközi szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszer (IMS) bevezetéséhez vezettek. A társaság elkötelezett a követelmények teljesítése és az irányítási rendszer hatékonyságának folyamatos javítása iránt a minőség, környezetvédelem, valamint az egészség és biztonság területén.

ISO 9001 - 3E ISO 14001 - 3E ISO 18001 - 3E ISO 37001 - 3E

Operatív program Kutatás és innováció - 3 energia, s.r.o.

Projekt társ-finanszírozva az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapjából a Kutatás és innováció operatív program keretein belül.
Projekt neve:  A 3 Energy, s.r.o. vállalat innovációs potenciáljának és versenyképességének támogatása -  PROJEKT LEÍRÁS
Projekt célja: A 3 Energy, s.r.o. vállalat fő célja, hogy támogassa a vállalat piaci helyzetének fejlődését és megszilárdulását a gyártási folyamat innovációján keresztül.

Dokumenty na stiahnutie

A partnere az energiahatékonyság és a gépgyártás területén

500

+

Kivitelezett építési projekt

50

+

MWp megvalósított napelem telepítés

1500

+

Telepített LED utcai lámpa

Írjon nekünk – a rendelkezésére állunk

Egyetértek a feldolgozással személyes adatok